fredag 29 mars 2013

Tortillarullar och parmaskinka..

 
 
Lite smått och gott från tjejerna förra helgen.
 
God morgon på er!
Äntligen är min vecka stilla.
Idag ska jag bara ta det lugnt.
 
Förra helgen var fantastiskt rolig och det blev en del matlagning.
Det kompenseras med att vi är bortbjudna hela påskhelgen.
Men till er som ska ha bjudning, här kommer några tips:
Parmaknyten:
Värm parmaskinkan i ugnen i 8 min 150 grader, låt kallna.
Lägg skivorna tillsammas på plastfolie och bred på Philadephiaost med smak och ev. oliver, rulla ihop och lägg i kylskåpet.
Skär och lägg upp.
 
Tortillarullar:
Blanda ihop en burk creme fraiche  paprika chili, sambal olek, 5-7 skivor (150 g)  rökt skinka skuren i små bitar och riven ost.
Fördela röran på åtta tortillabröd, rulla ihop och sätt in i ugnen på 200 grader i tio minuter.
Låt svalna, skär och lägg upp!
Såååååå gott!
 
Carpe Diem
Camilla
 
 
 

2 kommentarer:

Anna sa...

Åh, så gott det både låter och ser ut! Kul med en så´n där liten extra guldkant i tillvaron!
Ha en fin påsk!
Kram Anna

House and Garden by Bia sa...

Låter gott...mums...tortilla bröden ska jag nog pröva att göra;)
Ha en trevlig Påsk helg!!!
Kram bia